Larsdotter Konsult – Ledarskap Kommunikation Förändring

Larsdotter Konsult: vy över Stoclholm. Norr Mälarstrand, Kungsholmen från Södermalm

På Larsdotter Konsult arbetar vi med text, ledarskap, kommunikation, förändring, och kompetens. Ring, maila eller fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig.
Du kan anlita oss för att skriva, redigera och på andra sätt bearbeta dina texter. Vi arbetar också med kommunikation, förändringsledning, verksamhetsutveckling samt kompetensutveckling.

Larsdotter Konsult skriverbland annat på Barnboksprat. Tillsammans med BalansACT bygger vi DBP-InIt där vi nu lanserar en affärsmodell utifrån vår samlade kompetens och erfarenhet. Utgångspunkten är densamma som för Larsdotter Konsult:

Vårt arbetssätt med förändringsledning och verksamhetsutveckling.

Att arbeta tillsammans och åstadkomma resultat är vardag, men det är inte alltid vi kan säga att vi befinner oss i sunda organisationer och sammanhang. Vi har planer, processer och mål och allt är riggat för framgång, men ändå dyker det upp svårigheter som skaver och hindrar det som borde flyta på som en bäck om våren.

I det läget är klokt att ta in hjälp utifrån.

Vi erbjuder en eller flera kloka, kunniga och erfarna konsulter som metodiskt samlar in information och kartlägger nuläget för att få syn på det som skaver och hindrar. Utifrån det kan ni jobba vidare för att få de resultat ni behöver för att nå era mål.

Om ni vill är vi med er när ni tar nästa steg som är att diskutera var eller vem i organisationen det vore lämpligast att ge stöd, eller i vilka processer det behövs strukturerade insatser för att rätta till det som kärvar. Vi gör alltid detta med engagemang och med organisationens och individernas bästa för ögonen. Alla vill ha det bra på jobbet och leverera resultat som får företaget att må bra. Ofta finns kunskapen som behövs för att finna lösningar i organisationen, men ni kan behöva hjälp att få syn på dem – Vi hjälper er med det.

I förändrings- och utvecklingsarbete krävs det kunskap och förståelse för att kunna ta hänsyn till organisationens och individernas förutsättningar, kunskap, historia och kultur för att lyckas. Våra erfarna och kompetenta konsulter  er med det.

Du når oss enkelt på larsdotter.utb@hotmail.com och Telefon. Vi har F-skattsedel och är momsregistrerade.
Skicka meddelande för förfrågan om uppdrag, priser och avtal:

Magisteruppsats:
Vad kan medarbetares bedömning säga om ledarskapsutveckling – En explorativ studie inom Stockholms stad Finnilä Larsdotter 2007, Ledarskap och organisationsutveckling vid Karolinska Institutet.
Finns också på SALK Forums webplats (Stockholms Akademiska Ledarskapskollegium)

Copyright © Gunilla Larsdotter

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.