Larsdotter Konsult – Text Ledarskap Utredning Kompetens

Larsdotter Konsult: vy över Stoclholm. Norr Mälarstrand, Kungsholmen från Södermalm

Larsdotter Konsult är ett företag som jobbar med text, ledarskap, utredning och kompetens. Ring, eller fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig.

Det är jag, Gunilla Larsdotter, som driver företaget Larsdotter Konsult. Efter många år av chefande, utredande, skrivande och förmedlande inom offentliga verksamheter, varvat med kurser och universitetsstudier, frilansar jag parallellt med studier. Jag är filosofie magister i ledarskap och organisationsutveckling och kompletterar nu med språk- och skrivarstudier.

Du kan anlita Larsdotter Konsult för att skriva, strukturera och bearbeta texter, leda verksamheter och projekt eller utredningar och kompetensutveckling.

Förutom språket har den röda tråden i mitt yrkesliv definitivt varit människan och ofta har det rört sammanhang med människor som behöver ledning , stöd för utveckling och coachning. Jag leder och coachar lika gärna enskilda som hela arbetsgrupper, projekt eller verksamheter.

Förutom professionellt skrivande finner jag en stor tillfredsställelse i att dyka ned i ett problem eller ett helt område samt att kartlägga och analysera det som framkommer för att kunna beskriva och kommunicera resultatet. Därför är jag också bra på att projektleda, utreda, redigera och undervisa.

Våren 2017 hade Larsdotter Konsult uppdrag som reporter, produktionsledare och författarcoach.

Vill du läsa Gunillas blogg så hittar du den här.

Se vidare angående erfarenhet och kompetens på LinkedIn

Kontakt för förfrågan om uppdrag, priser och avtal.

Du når oss också enkelt på larsdotter.utb@hotmail.com och +46 76 555 68 39. Vi har F-skattsedel och är momsregistrerade.

Magisteruppsats:

Vad kan medarbetares bedömning säga om ledarskapsutveckling – En explorativ studie inom Stockholms stad

(Finnilä Larsdotter) 2007 Ledarskap och organisationsutveckling vid Karolinska Institutet.

Finns också på SALK Forums webplats (Stockholms Akademiska Ledarskapskollegium)

Copyright © Gunilla Larsdotter

Kommentera