Om mig

Gunilla Larsdotter vid vattnet, med mobilen som arbetsredskap

Jag heter Gunilla Larsdotter.

Jag tror på människors goda intentioner tills motsatsen är bevisad. Försöker vara ödmjuk och generös men lyckas inte alltid. Vet att vänlighet kostar lite och ger mycket!

Frilansar med att skriva och att arbeta med texter, leda, utveckla och utreda i firman Larsdotter Konsult.

Vill du veta mer, få en offert eller anlita oss för konsultuppdrag? Fyll i kontaktformuläret eller skicka en e-post så hör vi av oss.  E-post

Jag är särskilt bra på att skriva och redigera för att kommunicera ett budskap anpassat såväl till mottagaren som till sändaren. Min stil är förankrad i både känsla och form som jag med glädje och påhittighet förenar i ord och texter.

Bilder roar mig. Ibland blir det bilder med text till. När jag fotograferar är det ofta mobilen jag använder, för att det är den som finns till hands. En del bilder blir publicerade, till exempel på Instagram

Det är fascinerande och givande att kommunicera via sociala medier. Dialog är kul! Det har givit mig många nya bekantskaper och några nya vänner. I kortform på Twitter, halvlångt på Facebook  och yrkesrelaterat på LinkedIn (och när det begav sig ofta hellångt på G+). Inget är bättre än det andra enligt min mening. De är olika.

Alla behövs! På nätet likväl som i mindre och större sammanhang och inte minst på arbetsplatser.

Organisation, ledarskap, lärande och arbetsmiljö är några av mina favoritområden, när det gäller engagemang. Språk, kommunikation, kompetensutveckling och hälso- och sjukvård är andra favoriter.

Mina barn och barnbarn och hästar ägnar jag särskilt gärna tid åt.

Du når mig enkelt på larsdotter.utb@hotmail.com och +46 76 555 68 39

Du får gärna kommentera ämnen jag tar upp eller lämna synpunkter och ställa frågor. Kommentarerna granskas och endast relevanta kommentarer godkänns.

Läs gärna mer om vilka tjänster du kan anlita mig för, eller välj Larsdotter Konsult i menyn upptill. Jag har F-skattsedel.

Vill du använda någon av mina texter eller någon bild så skicka mig en e-post och fråga om det är möjligt.

Twittrar som @larspotter och Du kan söka mig privat på Facebook eller besöka min sida för firman.

Copyright © Gunilla Larsdotter