Om mig

Gunilla Larsdotter vid vattnet, med mobilen som arbetsredskap

Jag heter Gunilla Larsdotter och frilansar med att skriva och att arbeta med texter och språk, leda, kommunicera, utveckla verksamheter och utbilda i firman Larsdotter Konsult.

Jag tror på människors goda intentioner tills motsatsen är bevisad. Försöker vara ödmjuk och generös men lyckas inte alltid. Vet att vänlighet kostar lite och ger mycket!

Utöver skrivande frilansar jag som språkcoach för Upgrades. Språk, människor, ledarskap, kommunikation och förändringsarbete är utmaningar som ligger mig varmt om hjärtat. Gillar att röra mig i skilda domäner, det får mig att fungera som bäst 🙂

Efter många år av chefande, utredande, skrivande och kommunicerande inom offentliga verksamheter, varvat med kurser och universitetsstudier, tog jag steget till att frilansa. Jag är filosofie magister i ledarskap och organisationsutveckling.

Förutom språket har den röda tråden i mitt yrkesliv definitivt varit människan och ofta har det rört sammanhang med människor som behöver ledning och stöd för utveckling  och förändring. Jag leder och coachar lika gärna enskilda som hela arbetsgrupper, projekt eller verksamheter.

Jag finner också en stor tillfredsställelse i att dyka ned i ett problem eller ett helt område samt att kartlägga och analysera det som framkommer för att kunna beskriva och kommunicera resultatet. Därför är jag också bra på att utveckla verksamheter, projektleda, redigera och undervisa.

Jag är särskilt bra på att skriva och redigera för att kommunicera ett budskap anpassat såväl till mottagaren som till sändaren. Min stil är förankrad i både känsla och form som jag med glädje och påhittighet förenar i ord och texter.

Vill du veta mer, få en offert från Larsdotter Konsult? Fyll i kontaktformuläret, eller skicka en e-post så hör vi av oss.

Du får gärna kommentera ämnen jag tar upp eller lämna synpunkter och ställa frågor. Kommentarerna granskas och endast relevanta kommentarer godkänns.

Copyright © Gunilla Larsdotter

%d bloggare gillar detta: