Önskar #Blogg100 97

En vacker trädgård till ett hus vi hyrde i södra Frankrike. Foto av Gunilla Larsdotter för Gunillaord blogg.

Önskar mig en berättelse. Kort eller lång. Kärnfull och med angeläget innehåll. Orden flödar och brinner när jag skriver. I min iver att förmedla ser jag beskrivningarna av platser och människor framför mig. Jag ger uttryck för de starka intryck som är där. Händelserna faller i behaglig takt in i varandra. Historien rör sig smidigt mellan hög- och lågintensiv frekvens. Till dess slutet ger hals och knyter ihop, eller hellre blommar ut. Jag önskar det, men har det inte än.

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.