Trådar #Blogg100 83

Jag tycker inte om lösa trådar. Knutar kan vara ett aber, men de kan lösas upp. De lösa trådar jag inte gillar saknar synbar form och fladdrar med osäkerhet.

Trådar kan man både rulla upp, låta hänga, blåsa bort eller helt resolut klippa av. Trådar som man trots allt fått syn på skulle det kännas bättre att få tag på och titta ordentligt på, för att kunna besluta vad man kan, vill och ska göra med dem.

Enkelt att bara klippa av dem. Javisst, men ordentliga avslut är inget man ska förringa betydelsen av  – Det är viktigt på riktigt.

… Ja, idag var det bara det.

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer. Visa alla inlägg av Gunilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.