Arbetsveckoslut #Blogg100 80

En skön och trevlig stund i stallet. Bra häst på ridlektion ger nöjd dotter. Handlar på vägen hem och tar en omväg som vi gillar och känner. Mina gamla hemtrakter.  Njuter varsin sallad och dricker päroncider som doftar Piggelin i glas på fot ute på balkongen. Värmen räcker ända till solen går ner. Kroppen är trött av veckans cykling. Huvudet sömnigt. Jobb finns det kvar, men det finns ledig tid.

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s