Arbetsveckoslut #Blogg100 80

En skön och trevlig stund i stallet. Bra häst på ridlektion ger nöjd dotter. Handlar på vägen hem och tar en omväg som vi gillar och känner. Mina gamla hemtrakter.  Njuter varsin sallad och dricker päroncider som doftar Piggelin i glas på fot ute på balkongen. Värmen räcker ända till solen går ner. Kroppen är trött av veckans cykling. Huvudet sömnigt. Jobb finns det kvar, men det finns ledig tid.

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.