Sällskapsrum #Blogg100 50

Håret i vågor. Smörgåsen i magen. Öronen på skaft. Ett vackert fönster. Katten sover. Skatteverket arbetar.   – Personalliggaren är en katastrof. Straffavgift. De gillade också fikat, ”fantastiskt”.

Utsikten är rar. Möblerna anrika, rent ståtliga. Nya gäster. De talar om spelande. Missbruk och spärr av konton.

Så folk har det denna dag. Bättre för dem andra dagar får man önska. Livets gång i toppar och dalar, bra saker och sämre saker.

Solen skiner på fasaden, fönstret i plåttakets kupa står öppet. Ett litet hus mellan husen. Gammalt och vackert. Charmen är total. Hur var det för dem som bodde där när det var nytt, kan man undra.

Kaffestunden i kaffeserveringen med sällskapsrum är straxt slut. Några ärenden att uträtta. Lite skrivjobb kvar till kvällen. Men här blir inget mer.

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer. Visa alla inlägg av Gunilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.