Berg och hav #Blogg100 44

Berg och hav #Blogg100 #BloggSwe

Annonser

Det blir intensiva dagar att vara turist  Staden är högljudd, det är varmt, soligt, ibland hett. Restauranger och serveringar dominerar utbudet på gator och torg.  De är många de också, torgen, 

En mycket gammal borg och ett gammalt slott stoltserar på varsin höjd. Utsikten är fantastisk och absolut värd den branta vandringen upp till slottet. Borgen ger också vackra vyer, men liksom vägen upp är mindre ansträngande är utsikten inte lika slående som från berget där slottet ligger. 

Staden känns framförallt gammal, men har renoverats till helmodern på sina ställen, Av charmig hamn finns därför inget alls kvar. Av fiskare och fiskebåtar ser man inte ett spår. Inte där. Mat från havet av många olika slag serveras däremot ofta och gärna. Speciellt friterat, bjuds det i massor vart man än vänder sig. Läckert!

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.