Nattbestyr #Blogg 100 40

Kommer på mig själv med att känna paniken komma krypande men släpper tanken lika snabbt som den kom. Jag ska packa och känner mig löjlig när jag landar i verkligheten. Det känns kul att packa. Vi ska ut o resa yngsta dottern och jag! 

Panik för att jag inte har skrivit någon blogg framstår också befängt. Om jag vill så skriver jag, vill jag inte så låter jag bli. Jag är fri att göra som jag vill.

Packningen blir som den blir. Jag har så mycket att välja på. Vilken lyx! 

Sömn blir det lite av, det kan jag inte välja längre. Jag har väntat för länge för att ha den möjligheten. Men jag har valt både det och vilken tid vi ska resa. 

Perspektiv sätter saker i rimlig proportion till varandra. I morgon får jag ett nytt perspektiv att lägga till. En smula äventyr, som det är att resa iväg, och att se nya miljöer får jag på köpet. 

Tjohoo och klart slut för idag. Tänk vad jag har det bra!

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.