På promenad i Paris 1

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

2 reaktioner till “På promenad i Paris 1”

  1. Jag var i Paris för några år sedan. Spännande stad. Fast det är först nu som jag äntligen lagt ut foton från resan på Instagram. Jag lägger över foton från datorn till mobilen och instagrammar, mycket behändigt.

    1. Paris är underbart kom jag fram till under det här besöket. Mycket vackert att fota. Jag har varit där tidigare och alltid gillat staden och att vara där mkt. Den har resan som var med en av mina barn stärkte min kärlek till Metropolen ☺ Stockholms småstadskaraktär blev extremt synlig när jag kommit hem 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.