#24 Berättelsen om henne #Blogg100

#Blogg100 #24 #BloggSweJag har berättat om henne tidigare. Hon som iakttar stilla, registrerande och planerande. Hennes strategi håller…

Annonser

Jag har berättat om henne tidigare. Hon som iakttar stilla, registrerande och planerande.

Det har faktiskt förändrats där hon är. Så på det viset fungerar strategin. Visst är det vanskligt mellan varven. Fullt ös i ageranden som tänder små raketer som övergår till brinnande, glödande härdar. De falnar så småningom såklart.

Men – De lämnar spår.
Askhögar måhända men framförallt har händelserna ruckat på positionerna.

Även om det finns en nästintill magnetisk kraft som drar dem mot det kända mönstret kan de inte landa där. Det finns inget bekvämt att återgå till, perspektivet är helt enkelt lite annorlunda, nytt. Hon tycker det är bekvämt att det är det.

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s