#12 Folkets hus #blogg100

#Blogg100 #12

Dagen

En berättele om Ebolasituationen nu och ett och ett halvt år tillbaka har jag lyssnat på idag. Det var nog det allra mest engagerande.
Eller egentligen inte eftersom övrigt som bjöds också tillhör mina favoritområden:  Organisation, Ledarskap och Verksamhetsutveckling. Kvalitet ☺
Men det var läkarens framförande som tillförde mest nytt och det var nog det nyttigaste också. I alla fall för min del.

Det var en arbetsdag på konferens idag. Många inom Stockholms läns landsting fick chansen att visa upp genomförda eller pågående arbeten, projekt, ideer, studier m.m.
Patentsäkerhet, Förbättringsarbete, Patientmedverkan, Pilotinsatser,  Implementering, Modeller, Metoder, Personcentrering och Erfarenheter…
Behjärtansvärt, viktigt och hedervärt! Härligt engagemang och sunda budskap om samverkan och mod.

Men ändå, hörrni.

– Vi har talat om det länge nu. Börjar undra när allt detta kommer alla till godo. När blir det ordinarie verksamhet?

Jag syftar på att det är naturligt att att det är roligt att göra något utöver det vanliga. Sådant får mer uppmärksamhet och betraktas med rätta som ”special”. Vem vil inte delta i något sånt?

Evenemanget, som för övrigt hölls på http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Folkets_hus,_Stockholm, innehöll också en moderator med en självpåtagen  (?) uppgift att sammanfatta sessionerna på rimmad vers. Vill bara nämna det i förbigående, ifall jag skulle glömma bort det framöver.

Imorgon ska det bli en ny solig vårkall dag – Och det är fredag 🎶 🍀

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.