#11 På väg hem igen #Blogg100

#Blogg100 #11 Det var nog bara det att det behövdes lite tid för att acklimatiseras …

Det finns fina blå färger här hemma också. Motiven är annorlunda men vackert är det.
På cykel på väg hem pockade de här motiven på min uppmärksamhet. Det blå tonerna strålar ända in i hjärtat och hjärnan. Min inspiration och kärlek till Stockholm vaknade plötsligt till liv. Säkert hade en bra eftermiddag med positiva kontakter del i att lyckas väcka känslan att trivas med att vara hemma igen.
Se bara den här byggarbetsplatsen intill Fatbursparken
image

Södra stationsområdet i riktning mot Ringvägen
image

Och min favoritbro
image

Gamla Årstabron uppfördes mellan åren 1925–1929 och blev Statligt byggnadsminne 1986. Den är 753 m lång och 9 m bred och består av 20 betongbågar. Mer om Årstabrons tillblivelse.

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

En kommentar till “#11 På väg hem igen #Blogg100”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.