#7 Nattliv #blogg100

Nattliv. Njä inte så mycket. Man hör några bilar som kör lite för fort eller varvar motorerna onödigt mycket. Eventuellt några skrålande personer och det har förekommit några brölade, stökade gökar som bankat. Antingen har de inte hittat rätt eller så har de inte varit välkomna dit de försökt komma. Det är lugnt på stränderna här omkring.

All-inclusivestället ligger intill stranden och där är det i och för sig lite rörelse till och från baren. Ofta spelas någon livemusik som förstås hörs. De som kommer och går därifrån ser inte ut att vara så glada eller välmående som man kunde tro eller önska. De är överfulla helt enkelt, eller ser i alla fall ut att vara.

Gymmets panoramafönster lyser flitigt 😅

– och restaurangens kulörta lyktor tindrar fest-likt 👡 💃🎺

Vi strosar på den mjuka varmsvala stranden och tittar och fotograferar ut över havet.


… och in mot land. Och då menar jag ö-landet förstås.

Casinona är många på denna lilla yta, det är nog där det mesta mesta av utelivet-livet tilldrar sig här på ön. 💲 💱 🎭

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer. Visa alla inlägg av Gunilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.