# 3 Morgonstund i livet #blogg100

Tränar 35 minuter varje morgon.  Fantastiskt att gå upp före solen och trampa för styrka, välmående och form. Det är cirka 25° i luften. Havet brusar försiktigt, vaggande. De flesta av oss som är uppe och möts hälsar Good morning till varandra.  Fåglarna sjunger och kvittrar. Det kommer en slinga som doftar kaffe.

Trampar och tittar förbi maskiner, medtränande, bollar och fönster. Där ser jag havet.

Hemma före 8, då har solen gått opp och många fler rör sig ute, och vi hälsar fortsatt på varandra när vi möts. (inte precis alla naturligtvis ..)

Det är möjligt att ta med vanan hem, till vardagen. Med minnet av ”extra av allt” och vilja kanske de jag möter på väg till jobbet hälsar tillbaka!

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer. Visa alla inlägg av Gunilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.