Förtjusande kallt #blogswe

wpid-img_20140620_164644.jpg     wpid-img_20140622_101611.jpg … har vi haft det där jag firat midsommar med delar av mina närmaste och käraste

gott att äta och gott att vara och mycket vackert att se på

och ljuset!

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.