Interfererande källor #blogg100

Räknar bloggposter. Kategori blogg100 förstås. Var nitisk och ville kolla att alla hade rätt kategori angiven. För att kunna söka i webbversionen av WordPress räcker det inte med att ha #blogg100 i rubriken, men en kategori går att söka och få befintligt antal redovisat. Vilken oreda jag fann. Särskilt märkliga dateringar för publicering, men också skillnader i publicerat inlägg eller utkast. När jag beskriver skillnaden utgår jag från mobilappen respektive webben. Jag har använt paddanockså, men den var utan laddningen och det var lika gott att den inte ingick i mitt laborerarande mellan olika plattformar och deras respektive rediovisning av inlägg, publicerade och utkast, samt vilka datum de olika apparaterna (egentligen är det nog programmen och inte hårdvaran, antar jag) ansåg att jag hade bloggat, eller som sagt snarare publicerat inlägg.

Suck! Har läst andra deltagares frustration över olika program och plattformar som strulat under tiden som utmaning pågått. I min enfald har jag tänkt att jag är lyckligt lottat, eftersom den typen av strul som tärt på medbloggarnas tålamod inte drabbat mig. Men ack vad jag bedrog mig. Nu förstår jag er så mycket bättre.

Det var inte lätt att hålla tungan rätt i mun för att försöka synka ihop mitt pärlband av inlägg som är alldeles nära 100. Även om det gick till sist, efter internetuppehåll och upprepade uppdateringar korsvis – det är ingen favoritsysselsättning … – kom jag fram till att det behövdes två till inlägg taggade och kategoriserade med #blogg100 för att nå målet. Jag var dagvill och började den andra mars 2014. Så i morgon bör jag ha klarat min utmaning. Första året för mig

Tackar Fredrik Wass för initiativet och allt annat, och gratulerar de som kom i mål idag!
Det är verkligen mycket mer än att planera och dra igång ett projekt, det ska förvaltas och gå i mål också! Helst 😉 Hoppas det blir fler omgångar.

Återkommer i morgon med mitt 100:e #blogg100 inlägg 🙂

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.