Det närmar sig #Blogg100

Ännu en dag med bökande och stökande i garderober, källare och andra vrår med prylar. Sortera är ordet för stunden. Roligt till viss del. Nostalgi ibland och återseendets glädje, eller inte 😜!

Känns bra ju mer som går att skänka vidare, till nära och kära eller bekanta, grannar o.s.v. Second hand är välbesökt liksom återvinningscentraler. Vi bor mitt emellan två, så vi får fördela gracerna …

Fint besök med mat, mys, trädgårdshäng (och lite trädgårdsansning) samvaro fick vi också. En bra dag! Liksom produktiv-  fast åt andra hållet 👍
Snart färdigt 😄
image

image

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.