Cykla och sälja #blogg100

Paus i husstöket 🌞
Cykelpromenad via Coop, leverera lunch till tävlingsfunktionär i Stallet, upp på berget i Grimstaskogen och äta pic-nic. Å så hem 😜
Cykelturen på Nationaldagen

En välbehövlig paus. Vi har nämligen vårt hus till salu!

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer. Visa alla inlägg av Gunilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.