Si eller så! #Blogg100

Vill mer än jag uträttar. Tycker jag. Allt det som kunde göras förvandlas till borde göras. I stort sett inne i snurren, karusellen som får hjärnan att tappa fokus. Det känns som små delar far iväg till periferin. De små rackarna är dock viktiga för att hålla samman bilden och tanken med viljan. Så att det håller strukturen, formen. Samla trupperna. Typ.

En innehållsrik dag. Omväxlande. Gillar tempot och kraven. Utmaningen som kräver engagemang och resultat. Varje genomförd handling kräver omgående tankar om strategi framåt mot nästa uppgift. Härligt, för en organisations- och strategifreak. Struktur och rationalisering ingår ”på köpet”.

Kan det bli bättre?
🚀 🏃 💃 🐬

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.