Aktivitetsdag #blogg100

Tömde skåp, monterade bort spisfläkten, rengjorde med målarsoda, målade där fläkten suttit, rengjorde. Drog ut spisen, rengjorde, målade ställde tillbaka spisen. Lyfte ned kökslådor, tog bort köksskåpsdörr, rengjorde med målarsoda, målade skåpramar, rengjorde lådor, rensade lådor (bonus ;-)), lyfte tillbaka lådor och dörr. Rengjorde skåp och lådor i hallen, lyfte ner fyra garderobsdörrar och fem lådor. Målade karmar och lister. Bar ut dörrarna i trädgården, rengjorde med målarsoda, spolade av dem, lät de torka, målade ställde dem på tork. Åt hämtmat. Gick ut med en exra jacka i blåsten, målade färdigt. Började återställa all oreda som blivit resultatet av  mina aktiviteter. Sprayade ugnen. Bar in fyra garderobsdörrar. Bytte kläder. Rensade och ställde i ordning böcker i två hyllor i bokhyllan i matrummet. Dammade. Stylade. Ugnsrengöringen torkades bort, en gång två gånger … galler och hyllfalsar rengjordes, lampan, glaset, mer i ugn och på galler. Sprayade en gång til på allt som blev kvar. Får sitta till i morgon. Ficks hjälp att passa dörrarna över sina tre gångjärn. En frustrerande sysselsättning för två en smula arbetströtta. Dörrarna blev inte så bra som jag hoppats … Rengjorde målargrejer, sköljde, sköljde, sköljde. Sprayade och torkade av spisen, snyggade till diskbänken. Lika bra att torka golvet i köket. Mördade en spindel med ojusta medel som en delvis spindelfobiker gör. Smörjde händerna. Flera gånger. Spelade Ruzzle, avkopplande för kropp och själ. Kokade tevatten och bryggde te med tepåsar. Dricker te, skriver blogg. Har det gott. Sovdags. Sex mindre dörrar och fem lådor behöver lyftas ned, rengöras och målas och så vidare. Det sparar jag till en annan dag, Liksom annat som behöver rensas och rengöras och så vidare. God natt. Hoppas på att sova gott.

 

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

2 reaktioner till “Aktivitetsdag #blogg100”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.