De osynliga stegen III #blogg100

Vill skriva om henne. Hon är säker på sin sak, när det kommer till kritan. Hon har en tydlig intention med det hon gör.

Plötsligt ser hon något, bilden träder fram. Det gör henne upprörd, en markering är nödvändig.
Förbannat. Smygspaningen räcker inte, nu har hon bidat sin tid, legat lågt. Använt sig av anpassningsstrategin. Hon har deltagit i samtal och försökt påverka situationer till det bättre. För att bidra till helheten genom att markera sin ståndpunkt, i förhållande till beteenden med lokalkulturellt ursprung. Det händer något, men mönstren faller tillbaka, upprepar sig.
Allt fastnar igen, de flesta står utan egentligt handlingsutrymme. Det är inte OK. Kan inte få passera. Hon har påtalat förhållanden för att synliggöra. Det är dags att agera, bereda underlag och presentera argument. Lyfta sakfrågor. Det kräver en bedömning av konsekvenser. Vad blir nästa steg?

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.