En vit springare … #blogg100

… till undsättning när det är fler uppgifter som pockar på än vad den inre balansen är kapabel att fördela jämntwpid-img_20140527_225844.jpg

Ge honom en stund med all din uppmärksamhet och du får harmoni tillbaka

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.