Mitt (i) maj # blogg100

Känner att hjärnan klarnar, antar en striktare kontur och hårdhet. Hjärnan skärps och kroppen mjuknar. Älskar det här vädret. Värmen är min bästa vän.

Om man tänker sig motsatsen; att kroppen stelnar och hjärnan mjuknar så är det inte mycket att stå efter. Det är förhållanden som går bort. Vintern går alltså bort. 😀

Luften är fylld av mjuka dofter. Växtligheten sprider sin mest njutbara odör. Sten, asfalt, byggnader och människor bjuder på sina finaste dofter att vandra bland. Särskilt nu i maj. Det är så vackert så att man borde skrika, men det behövs inte för känslorna och upplevelsen forsar och porlar fram och faller ner till ett inre leende som sprider sig. Det räcker så bra och det räcker långt. Man ser och man syns. Vi ser varandra och möts i mjuka vågor av njutning. Växlingen liksom förändringen förstärker förstås förnimmelserna, men de hänger kvar i par med solen och ljuset. Vilket fantastiskt spelrum vår verklighet är. Livet från den ljusa sidan, så som jag helst vill ha det.

 

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.