Mat och andra medel #blogg100

Arbete är en viktig del av livet, det betyder utveckling och stimulans, samvaro, gemenskap och sammanhang. Oftast.
Alla viktiga beståndsdelar i en människas liv. Och lönen är en viktig ingrediens. Försörjningen i första hand, men att dra in pengar för de insatser man gör höjer självkänlsan. Oftast. Men mat och husrum ska inte förringas. I dag i vårt förhållandvis välbärgade land är det underskattat. Oftast. Tror jag.

Det är härligt och lyxigt att kunna köpa varor och laga mat, baka bröd och äta gott. Restaurang är extra lyxigt. Tror vi glömmer det. Oftast. Eller oftare än vi uppskattar det.

Eftersom jag tycker att äta är en njutning och
till viss del en estetisk upplevelse, att måltider är ypperliga för gemenskap och samvaro så blir det bilder som har med det att göra idag.

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.