Järfälla naturreservat #blogg100

Ett väldigt vackert område med historiska platser som Rocksta, Säby gård och Översjön bland annat. Flera fina promenader och stall och ridvägar.
Säby Café är pricken över i för den som vill fika eller äta något lättare 😊

 

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.