Särdeles skön söndag #blogg100

Är alldeles tagen.
Har just sett en film.
Se den!

Annonser

Är alldeles tagen.
Har just sett en film.
Se den!
Fint filmad, väl regisserad, väl spelad och en fantastisk berättelse ur ett annorlunda, alternativt perspektiv. Förunderligt realistiskt, varmt, sorgligt och positivt budskap på en och samma gång.

Fjärilen i glaskupan

Vackert.

Vacker och vidunderlig är också vår stad, min stad. Känner mig varm i hjärtat och glad i sinnet efter en dag då jag tittat på lägenheter och kunnat flanera i mysiga kvarter och smaka på hur det kunde vara att bo där. Lunchen intogs ’på’ gräset i Rålamshovsparken och mellan visningarna hann vi med både promenad i solskenet och en fika på Kafé Kajak

Supersöndag – Tack för idag!

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer. Visa alla inlägg av Gunilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.