Vara eller inte vara? #blogg100

En tillåtande atmosfär. Jag gillar den verkligen, liksom människorna.

Mängder av coffeshops, inte att förväxla med caféer.  Coffeshops annonserar om Magic mushrooms …🍄
Har svårare för det, och Red Light District med damer, tjejer, kvinnor i poserande i individuella skyltfönster. ✋ 🚨 Kan inte gilla det hur frisinnat den än menas vara, eller kanske påstås vara är en lämpligare formulering. 

För övrigt kan jag inte se att cannabis som drog betraktad är en värre substans, vad gäller beroende och andra negativa konsekvenser, än vad alkohol är. Bortsett från att cannabis är olagligt i större omfattning, vilket förstås förvärrar konsekvenserna enormt.

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.