Vara eller inte vara? #blogg100

En tillåtande atmosfär. Jag gillar den verkligen, liksom människorna.

Mängder av coffeshops, inte att förväxla med caféer.  Coffeshops annonserar om Magic mushrooms …🍄
Har svårare för det, och Red Light District med damer, tjejer, kvinnor i poserande i individuella skyltfönster. ✋ 🚨 Kan inte gilla det hur frisinnat den än menas vara, eller kanske påstås vara är en lämpligare formulering. 

För övrigt kan jag inte se att cannabis som drog betraktad är en värre substans, vad gäller beroende och andra negativa konsekvenser, än vad alkohol är. Bortsett från att cannabis är olagligt i större omfattning, vilket förstås förvärrar konsekvenserna enormt.

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s