Vart ska vi gå? #Blogg100

Upptäckte att jag har fotat ett tema som jag vill hylla
image
image

för det jobb de oförtrutet gör: Fötter o Skor

De kan ta mig till platser där jag vill vara, där jag trivs
image
image

Vill inte vara utan dem!

image

New York
image

Sverige
image

Berlin
image

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.