Vart ska vi gå? #Blogg100

Upptäckte att jag har fotat ett tema som jag vill hylla
image
image

för det jobb de oförtrutet gör: Fötter o Skor

De kan ta mig till platser där jag vill vara, där jag trivs
image
image

Vill inte vara utan dem!

image

New York
image

Sverige
image

Berlin
image

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.