Glöd! #Blogg100

Efter vintern växer glöden sakta fram igen. Det betyder så mycket att känna känslan. Det är som att minnet av det man brinner för gör sig påmint

Himmelen glödde röd ikväll vid stallet. Och hästar och ridning brinner jag för 🙂

 

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.