Superlativ eller lyxsöndag kan man säga #blogg100

Vilken underbar dag!

Idag får jag det mesta av det jag vill ha.
Lite kaffe nu och sedan iväg och träffa alla mina ögonstenar. Några tillskott i form av äkta män, sambos och till och med en liten rackare. Mitt första barnbarn. Klart jag är mäkta stolt och ser att hon är ett alldeles särskilt under 👼
Som tur är är klok nog att förstå att det kan komma fler lika fantastiska människobarn, även om hon lyser starkast just nu.

Inte nog med detta.
Andra halvan av dagen får jag vara ute i ett underbart klart strålande vackert väder. Det blåser, men jag ska jobba mig varm med att röja förväxta buskar och klippa äppelträd och .. och .. det finns mycket att göra i en trädgård.
En sak i taget så blir det överkomligt, på gränsen till ett nöje 😊

Ock så ljuset – Yippieee!

Klart slut för idag blogg 15 av #blogg100

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer. Visa alla inlägg av Gunilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.