Det ligger en berättelse och gror 1 #blogg100

Ja, hur var det nu. Var det så de ville ha det, eller ville de verkligen göra något åt det? Tala med varandra.

Vi får gå igenom det hela och söka efter bevekelsegrunderna och de olika perspektiven. Det ska man aldrig underskatta. Varken perspektiven eller bevekelsen.

Här arbetade personer med olika bakgrund och erfarenheter, likaså skiljde sig lustar och glädje och synen på mod, mening och människor.

Mångfacetterat är ett använt ord för för en sådan sammansättning. Komplex sammansättning skulle definitivt användas om liknande blandningar i lägen då frågan gäller diagnostik.

– Det är där vi är, i sjukvårdens existens.

Komplexa problem är som Svarte Petter, det är ingen som gärna vill ha honom.

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer. Visa alla inlägg av Gunilla

2 reaktioner till “Det ligger en berättelse och gror 1 #blogg100”

  1. Jag är med… Lite skakigt, ganska försiktigt, otäckt och nervöst att vem som helst kan se och läsa vad jag skriver, mina tankar som är så privata. Mina 100 dagar kommer att bli en övning i öppenhet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.