Onsdag i Stockholm #blogg100

Upp före sex. Mjukstarta dottern, som nästan varje morgon svarar med: – Nej, jag vill inte gå upp eller ibland – Nej, jag tänker inte gå upp!
Så klart kommer hon upp.
Kaffe hägrar i köket; det är min sambos morgongöra.
Nu är vi på gång. Lite tidning lite samtal. Mer klädval, hårborstning och ihopsamling och förpackning av vad dagen förväntar sig för att planeringen ska hålla.
Tjoff! Iväg åt olika håll.
Kaffedags igen.
Småprat och jobb och jobb och friskvård, lunch och jobb och jobb och lite till jobb före slutet. Slutet av arbetsdagen. Idag gick vi ut från jobbet efter halv sex och se så vackert det var.

Även om hela slussenområdet är sårigt.
Himlen var blå över husen i Gamla stan. Cyklar och gående trängdes på sina vägar och var tvungna att samsas. Vi var många som hittade på att stanna kvar ovan jord någon station extra.
Sen tuben till förorten.
Tja… Inte så mycket att säga om det. Bortval vore bäst.

Konsum. Coop Konsum. Allt är grönt på något sätt. Pasta och spenatsås planerat, det spär förstås på känslan av det gröna temat.

Ett berg av ekologisk mat.
Kökstjänst. Äta, det var gott. Att sitta en stund tillsammans för att äta och samtala.
Ok, klart med allt runt måltiden. Logistik framåt, och i morgon..? – Så gör vi!
Skönt.
Nästa val står mellan tvättstugan och #blogg100
Tvättstugan behöver inte min uppmärksamhet varje dag, blogga funkar i soffan. Barfota med benen uppe 🌙

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer. Visa alla inlägg av Gunilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.