Datumförvirring ger Dubbel idag #blogg100

I sedvanlig förvirring över att en månad är 28 dagar lång hade jag svårt att förstå konsekvenserna av det. Igår var det första mars.
Förvirringen hade redan gjort sig påmind. Hälsat på på jobbet. Ni vet när man ska tidssätta arbetsuppgifter eller planera möten. Man tappar bort sig eftersom det är samma datum och samma veckodag i kalendern. Bara en annan månad …
Välkommen mars!
Vårmånad och allt, det borde ge dig särskild uppmärksamhet. Pondus rent av.
Jag ger dig mitt stöd i att verka i sann våranda, nu när jag har begripit att du är här för att leverera 🙂

En bild från 1 mars, Hötorget i grådis.
Barmarken är framstädad, nu gäller det att sopa undan högre upp i atmosfären.

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer. Visa alla inlägg av Gunilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.