Det här med testresultat

Efter att ha svarat på 41 frågor i testet presenteras jag som en personlighet, nämligen denna:

Nillas personlighet:
Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Karriärer som skulle kunna passa Nilla:
Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

Så välkomna att höra av er för att anlita mig! – Eller diskutera möjlig samverkan 🙂

Gillar det som står och känner igen mig. Det har sin givna plats på sidan ”Om mig”
Hur ser du på sådana här tester?
Här är en länk till ”41 frågor. 1 personlighet ” om du vill testa …
Till testsidan

Väl mött!

För den nyfikne redovisas här testsidans (se.41q.com) inställning till delning från dem:
Notera #2: Det är fullt tillåtet att publicera resultatet på din hemsida, blogg, forum eller liknande.

 

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer. Visa alla inlägg av Gunilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.