Nytt år nya äventyr och utmaningar önskas

Phui, aftonen passerat fint och raketerna har gått upp i rök.

Welcome 201<3

Det lär vara kärlekens år i år, därför skrivs det så, med hjärtat på rätta stället.

Ta hand om varandra!

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer. Visa alla inlägg av Gunilla

2 reaktioner till “Nytt år nya äventyr och utmaningar önskas”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.