Till den det berör – eller (statligt finansierade) verksamheter som hamnat ur spår (8)

 

Jag hade kunnat hjälpa er alla med ledarskap och kvalitet till ett mycket förmånligt pris.

Utveckling och uppföljning är självskrivna delar i mitt arbete. Liksom implementering. Min specialitet är tillämpning kan man säga. Vad menar jag med det undrar ni kanske?

Jo, hur ser uppdraget ut, vad gäller inom området (lagar, regler). Hur ska arbetsprocessen se ut med de förutsättningar som finns, lever vi upp till kraven?

En kvalitetssäkring, som innebär att kedjan håller, oavsett från vilket håll man använder och synar den. Så att arbetet blir gjort som det är tänkt och ger de resultat man strävar efter.

Och visst kan det innebära förändringar. För enskilda, grupper och verksamheter. Det är inte alltid helt enkelt att genomföra på hemmaplan. Men det är där jag kommer in. Driver, planerar, genomför, informerar. Med kompetens, kvalitet och kreativitet.

Hoppas medias (bl.a. DN, SvD) uppmärksamhet med DN-granskningar i täten. leder till en organisationskultur där ni tänker efter före.

Att ni får kunskap och förståelse för att jag som konsult jobbar för hållbar utveckling av verksamhetens alla delar. Och deltagare för den delen.
En god arbetsmiljö med en medarbetarkultur som speglar ledarskapets och verksamhetens levda värdegrund förbättrar resultaten.  Så skapas möjligheter till en hållbar organisation.

Det kostar, men den största insatsen är gediget arbete – och jag lovar att det lönar sig.

P.S. Jag är kvinna och jag är företagare, omfattas inte av några satsningar. Tillfälligt utan uppdrag, med stor arbetslust och förmåga. Välkomna! D.S.

 

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.