Tvåan (2)

I början av februari var det det 15 grader kallt.
Vackert? Ja, visst. Men inte i min smak.

Idag ska det bli 7 sju grader varmt. Is o snö smälter här hemma, men i stan börjar barmarken signalera vår. Och ljuset. Ljuset ljuset ljuset, så starkt kommer det nu. Katten gör vårrusningar inomhus och vänder uppmärksamheten mot fåglarna, utanför i hennes klätterträd.

Mina dagar ackompanjerades av inlägg, flöden  och trådar. Hur uppdateringarna presenteras beror lite på vilken teknik som står till buds. Att mitt deltagandet i sociala medier reduceras till nedslag i all den information som delas står helt klart. Tillfälligheter styr i stor utsträckning genom när jag kollar, sinnesstämning och  presentationen av informationen. Många givande inlägg, kommentarer och diskussioner blir det ändå.

Hur fick jag detta till livs förr? Telefonen har i perioder varit en utväxt på mitt öra 😉 Och ändå fanns där ju endast en person i andra änden av tråden . Tänk att det faktiskt var trådar, från stolpar som farbröder (?! såg nog aldrig en kvinna) med fågelkloliknande skor klättrade i.

Dagens medicin har skapat en twitteritopplista: http://www.dagensmedicin.se/nyheter/twitterlistan-som-vackte-kanslor/
Jag med mina 258 följare fick inte vara med 🙁

Södersjukhuset söker … ja, vad söker de?  http://www.dn.se/debatt/stockholmsdebatt/forlat-oss-en-sjukskoterska-ar-varken-snygg-eller-ful
Jag tog illa upp och framförde det via Twitter och annonsen har Jo-anmälts! http://www.dn.se/ekonomi/jobb/rynkig-sjukskoterska-anmaler-krav-pa-snygghet

Annonser

Författare: Gunilla

Larsdotter Konsult erbjuder företag hjälp med texter och att skriva, presentera, förmedla och utreda. Företaget drivs av Gunilla Larsdotter. Gunilla är bland annat fil mag i ledarskap och organisationsutveckling och hon har lång erfarenhet från offentliga förvaltningar. Gunilla har en bland annat arbetat som chef inom vården, med kompetens- och utbildningsfrågor, utredningar samt som mentor och handledare för chefer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.